lauantai 9. huhtikuuta 2016

Sulon varusteet

Hei!

Tänään ajattelin esitellä ja arvostella Sulon varusteita. Olen tehnyt tämän tapaisen postauksen jo ensimmäisessä blogissani kesällä 2014, mutta se vaatii hieman päivitystä. Sulon varusteet ovat nimittäin uudistuneet oikeastaan kaikki :D Tässä postauksessa käsittelemme lenkkeilyvarusteita. Saatan ehkä myöhemmin esitellä myös muuta Sulolle ostettua roinaa. Arvostelu koulunumeroin (4-10).


Rukka Form Polar Y-valjas musta
(kuva täältä)


#hyväryhti



Arvosana: 9½
Hinta: 29,90€
Ostopaikka: Musti ja Mirri
Arvostelu: Valjaat ovat tosi hyvän malliset Sulolle. Ne istuvat hyvin ja ovat ergonomiset. Miinusta valjaiden liukkaasta materiaalista, joka aiheuttaa valjaiden löystymisen aika ajoin. Valjaita joutuu siis kiristelemään säännöllisesti.


Firedog-griptalutin


Arvosana: 10
Hinta: 10€ (alennuksessa)
Arvostelu: Täyden kympin talutin! Talutin on kaksi metriä pitkä, eli mielestäni täydellisen pituinen. Hihna on kestänyt Sulon kokoisella koiralla tähän asti hyvin. Plussaa nailonin sekaan ommellusta kumilangasta, jonka ansiosta hihnasta saa pitävän otteen.



Arvosana: 10-
Hinta: 25€
Ostopaikka: K-Supermarket
Arvostelu: Flexi on todella kätevä talutin. Sen kyllä huomaa, että flexilenkkien jälkeen Sulolta kuluu huomattavasti enemmän energiaa kuin tavallisen hihnan kanssa. Miinus siitä, että koiran pitää oikeasti olla rauhallinen ja/tai hyvin koulutettu että flexin käyttäminen olisi turvallista.


Ketjupanta




Arvosana: 9
Hinta: 6€
Ostopaikka: Lemmikin Valinta
Arvostelu: Käytän ketjupantaa Sulolla vain ja ainoastaan kehässä ja joskus mätsäripaikalla oleillessa. Panta on nätti ja ajaa asiansa hyvin. Lenkkeilypannaksi se ei kuitenkaan mielestäni sovi, ja taluttajan pitää olla varovainen, ettei panta aiheuta koiralle vahinkoa.


Feel Safe nahkainen heijastinpanta
(kuva täältä)

On se nyt kumma kun mitkään pannat ei kestä meidän käytössä... :D 

Arvosana: 9+
Hinta: 20€
Ostopaikka: Musti ja Mirri
Arvostelu: Panta on juuri niin simppeli ja arkikäytössä toimiva kuin pannan kuuluu ollakin. Ajaa asiansa hyvin. Heijastin olisi kuitenkin voinut olla vähän kestävämpi. Ja faktahan on se, ettei tästä mitään näyttävää showpantaa saa tekemälläkään :D


Toivottavasti tykkäsitte postauksesta!

Ensi lauantaihin,
Salla






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti