keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Synttäripoika

Hei!

Tänään oli Sulon 7-vuotissyntymäpäivät! On outoa että kuinka nopeasti aika rientää! Vastahan Sulokin oli vain pieni koiranpentu. Tänään emme ole kauhean erikoisesti päivää viettäneet, lähinnä vain lenkkeilleet normaalisti ja olen syöttänyt herralle hieman normaalia enemmän makupaloja. Sulon varsinaiset synttärijuhlat pidetään vasta lauantaina, koska silloin on enemmän aikaa kun on viikonloppu. Siitä päivästä tulee myday-tyyppinen postaus, ja mukana tulee todennäköisesti aika paljon kuvia. ssä postauksessa tulee kuvia tältä päivältä ja hieman loppukevään suunnitelmia. Ostin Sulolle synttärilahjaksi Avitalin lohiöljyä, nameja ja ainekset synttärikakkuun. Ensi lauantain postauksessa tulee siis myös ohje koiran täytekakun tekemiseen.



Miksi hän näyttää joka kuvassa niin masentuneelta :D


Herran motivaatio kuvauksiin loppui hetkellisesti...


 





Avital-lohiöljy

Nameja synttärisankarille :3


Minulla on huhtikuun toisella kokonaisella viikolla tet-jakso. Olen menossa viikoksi Koirakoti Koijariin. Kiva viikko tulossa!
Huhtikuun aikana on tulossa mätsärit muistaakseni 24.4. 
Lisäksi Repe on tulossa tänne toukokuuksi. Repe majoitetaan eräälle ravitallille, jonne on kotoani vain vajaan 3 kilometrin matka. Toukokuussa blogin puolella tulee siis varmasti olemaan aktiivista. Lupailen laittaa toukokuussa vähintään 2 kertaa viikossa postausta Repen elämästä.

Lopuksi haluan pahoitella tekstistä mahdollisesti puuttuvia s-kirjaimia. Jouduin kirjoittamaan tämän postauksen vanhalla läppärillämme, jossa s-nappi ei aina toimi.

Hyvää loppuviikkoa,
Salla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti